Кандидат-кметовете на ГЕРБ в Пиринско ясни, под въпрос е само Хаджидимово

Кандидат-кметовете на ГЕРБ в Благоевградска област, Снимки: Infomreja.bg

Председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов представи днес кандидатите за кметове в Пиринско.

Партията на Бойко Борисов първа афишира хората, на които ще заложи в битката за местна власт наесен. Ясен е и слоганът на кампанията "Видими резултати ЗА БЪЛГАРИЯ".

„Натрупахме сериозен опит, имаме добре подготвени кадри, които да бъдат кандидати както за кметове и общински съветници, така и за министри, за държавни служители на различни постове. ГЕРБ в Благоевградска област стои изключително добре и винаги е постигала високи резултати, затова искам да благодаря на жителите, че ни подкрепят“, подчерта Цветанов.

Градоначалниците на Благоевград, Банско и Разлог той определи като най-успешните в региона, отличници в усвояването на евросредства.

Атанас Камбитов и Георги Икономов ще се борят за втори мандат, а Красимир Герчев – за трети.

И тримата бяха категорични, че тръгват към изборите със самочувствие, че са работили всеотдайно за развитието на общините си и в полза на хората.

„Атанас Камбитов преобрази Благоевград в позитивен план. Опитът, който натрупа като народен представител, му помогна да управлява Благоевград по-най-добрия начин. Това бе най-правилният избор на ГЕРБ  за Благоевград за местния вот през 2011 г.”, каза Цветанов.

Той пожела на Камбитов да постигне изборен резултат над 60% още на първи тур.

Депутатът Георги Андонов ще се бори за местната власт в Гоце Делчев за втори път. Задачата му да се изправи срещу дългогодишния кмет Владимир Москов няма да е лека, но той е оптимист, че този път ще спечели.

„Благодаря на партията, че отново ми гласува доверие. Предизвикателството е голямо. Предния път не ми достигна малко, но се надявам сега да успея. Пет мандата на настоящия кмет са предостатъчни. Време е за промяна“, заяви неврокопският кандидат.

Колегата му в Народното събрание Кирил Котев пък се впуска в предизборната надпревара в Сандански срещу Андон Тотев.

Директорът на ДЛС „Дикчан“ Пламен Поюков също ще направи втори опит да превземе кметския стол в Сатовча. „При нас проблемите са много тежки, но ще направя всичко възможно да се подобри качеството на живот в общината“, каза Поюков.

Димитър Бръчков застава срещу Вельо Илиев в Петрич. „Протестите, които от една година текат срещу сегашния градоначалник, дават голям заряд на предизборната ни кампания“, увери Бръчков. Той е убеден, че промяната в южния град е възможна само чрез партията на Бойко Борисов.

В Струмяни ГЕРБ залага на заместник-кмета при управлението на Валентин Чиликов – Ваня Илиева.  

В една от най-бедните общини в областта и с най-силно присъствие на ДПС – Якоруда, партията ще разчита на местната си лидерка Ваня Гатдерова. „Хората са тъжни в нашата община и трябва да върнем усмивките им“, коментира тя.

Подобна е ситуацията и в община Белица, където безработицата е 70 %. Кандидат-кметът на ГЕРБ там е Иван Богданов – директор на ДГС – Белица. Амбициозната му цел е след изборите през октомври Белица да се превърне в община на толерантността.

Размирната община Гърмен ще атакува Сергей Младенов, експерт в Разплащателната агенция в Благоевград.

Най-младият кандидат-кмет на ГЕРБ е 26-годишният Атанас Махлелиев. Той ще излезе срещу градоначалника на Кресна Илиян Кръстев.

За община Симитли с решение на местната структура ГЕРБ подкрепя Апостол Апостолов.

„В община Хаджидимово ще обявим по-късно нашата кандидатура. Категорично заявявам, че ПП ГЕРБ няма да подкрепи досегашния кмет на общината”, каза председателят на Националния предизборен щаб.

 

Кандидат-кметовете на ГЕРБ в Благоевградска област, Снимки: Infomreja.bg
Кандидат-кметовете на ГЕРБ в Благоевградска област, Снимки: Infomreja.bg
Кандидат-кметовете на ГЕРБ в Благоевградска област, Снимки: Infomreja.bg
Цветан Цветанов, Даниела Савеклиева и Атанас Камбитов

КОМЕНТАРИ

33316:04 - 16.07.2015
ПА НАШИЯ ГЪДЖА ЛЕ Е КРАДЕЦ И СЕ КРИЕ...ЧЕ ТЕ ИЗРИТАМЕ...ЗАТВОР...
sex17:27 - 13.07.2015
V jostovo da turqt Molov ot Ablanica i gotovo.. Zashto Gerb se krie zad Dogan
CV. CV.14:34 - 13.07.2015
Gerberi slojete si I imeto Dps otpred i tova e. Zashto mamite kkrepostnite selqni
хаджидимово19:58 - 12.07.2015
Как да не се знае? Нима не сте чули, че Хаджидимово издига Лазар Папазов. Да му е яка гърбината на Терзиев. Борбата ще бъде безмилостно жестока.

FACEBOOK