Кандидат-депутатът от ГЕРБ Калин Каменов предложи брак на любимата си в Рупите

снимка: Пресцентър ГЕРБ

Кандидат-депутатът от листата на ПП ГЕРБ за Благоевградска област Калин Каменов предложи брак на приятелката си Мария Попова, която бе част от екипа на ексминистъра на външните работи Никола Младенов по време на днешната инициатива „Да пуснем корени в България” на МГЕРБ в Благоевградска област, в която се включиха и младежките структури на ГЕРБ от Перник, Кюстендил и София.

Младото семейство бе поздравено първо от водача на листата за Пиринско Цветан Цветанов, пред когото Калин Каменов поиска ръката на своята приятелка.

Калин Каменов, който е бивш лидер на младежката структура на ГЕРБ в Благоевград, а впоследствие стана председател на Агенцията за закрила на детето, е под номер седем в листата на партията за 1 МИР Благоевград. Каменов избрал днешния празник Цветница, за да поиска ръката на приятелката си Мария, защото се запознал с нея преди четири години точно на същото място и точно по време на инициативата „Да пуснем корени в България”, на която младежите засаждат символично дръвчета.

Днес над 600 участници в инициативата заедно с Цветан Цветанов и кандидат-депутатите на ГЕРБ от Пиринско засадиха над 50 дръвчета.

 

КОМЕНТАРИ

Авушка19:34 - 04.05.2013
Добре като нямаш нищо протиш тяхното щастие, защо си против предложението на брак по този начин? Калин е сметнал, че неговата любима го заслужава и го е направил. Какво те кара да мислиш, че всичко добро и положително се прави е заради избори? Пълна глупост..
ХЙола17:37 - 04.05.2013
Немам нищо против да са щастливи, ама какво ми натрапват това безобразно позьорстване предизборно.
Авушка13:08 - 04.05.2013
Престанете бе злобни хора да плюете по чуждото щастие! Вместо да се чудите кой да обидите и на кой да направите мръсно, по-добре се заемете да си създадете свое щастие!! Мария и Калин са една прекрасна двойка, те се обичат и са щастливи напук на хорската злоба. Пожелавам им незабравими щастливи мигове, много любов и сбъдване на всичко мечти!! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! :)
aver22:02 - 28.04.2013
Браво, Калине!!! Здраве,щастие и много любов нека да цари между вас двамата!!!

FACEBOOK