Областният координатор на ГЕРБ - Кюстендил, Виктор Янев: Не бива да допускаме с фалшиви новини и манипулации да се насажда омраза

Снимки: ПП ГЕРБ

Не бива да забравяме какво беше положение до 2009 г. – по отношение на инфраструктура, по отношение на образование, на доходи и БВП. През 2010 г. БВП на България бе около 33 млрд. евро, в момента говорим за очакван БВП от 120 млрд. лева. Това е двойно, а никой не го отчита. Забравихме какво се вложи по отношение на инфраструктурата, магистралите, санирането. С лъжливи думи, с фалшиви новини, манипулации и тролове в социалните мрежи непрекъснато се насажда една омраза в цялото ни общество, което не бива да допускаме. Това заяви областният координатор на ПП ГЕРБ Виктор Янев по време на събрание на общинската структура в Кюстендил.

В хода на събранието бяха направени номинации за кандидати за евродепутати в състава на Европейския парламент. На него присъства също народният представител Кирил Калфин, новият общински координатор на структурата Михаела Крумова, общински съветнци, членове и симпатизанти на партията.

Пред присъстващите Виктор Янев посочи, че за една политическа сила са водещи резултатите и тези, които ПП ГЕРБ ще постигне на европейските избори, ще бъдат един лакмус за настроението в обществото ни по отношение на местните избори.  

Новият областен координатор благодари на досегашния Кирил Калфин и посочи, че постигнатото на политическата карта в област Кюстендил – от оцветена в червено вече да е синя, е и благодарение на неговите усилия и работа.

„Поех отговорния ангажимент, защото аз не го смятам като признание, а като един сериозен ангажимент и отговорност за това, което наследявам“, каза още Янев. Той изказа благодарности и на всички общински ръководства, които са работили на територията на Кюстендил и изрази увереност, че новите ще постигнат също добри резултати и ще продължат надграждането.

„Надявам се, тези нови ръководства, да дадат един нов стимул, тъй като стойността на една партия се определя от това да може тя да се обновява и да върви напред с млади и нови хора“, заяви по време на събранието Кирил Калфин.

Пред присъстващите народният представител поясни, че, освен на областно ниво, в структурата на ГЕРБ има обновление също и в седем от общо девет общини. Калфин пожела успех на новия областен координатор Янев и на новия административен секретар Радослава Чеканска.

„Опозицията непрекъснато се опитава да скандализира обществото и да създава нереални проблеми, докато ние работим и изпълняваме предизборната си програма“, посочи още Калфин. За пример той даде увеличаването на заплатите в сферата на образованието, на медицинските работници, администрацията, както и минималната работна заплата.

Депутатът също бе категоричен, че от представянето на ГЕРБ на изборите за Европейски парламент зависи след това и местният вот.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK