Канарчетата клъвнаха Септември четири пъти

снимка: infomreja.bg, архив

В контролна среща, играна в Сандански, Ботев Пловдив надигра Септември Симитли с 4:0. Проверката се превърна в своеобразен сблъсък между двете Б групи, източна и западна.

Двубоят бе равностоен в по-голямата си част, но канарчетата бяха по-точни в завършващата фаза. След два пропуска пред двете врати, дойде ред и на головете. В 22 минута Балтов сбърка в защита, а от това се възползва Деян Христов, който със силен диагонален удар в левия ъгъл вкара за 1:0.

12 минути по-късно Петър Атанасов получи топката около границата на наказателното поле и я прати неспасяемо във вратата на Септември, удвоявайки аванса на „канарчетата”. До края на първата част жълто-черните пропуснаха още един шанс за гол, чрез Петър Атанасов, който стреля над вратата от непосредствена близост.

След почивката Ботев излезе с изцяло нова единайсеторка, а в Септември единствено Васев замени Ганев на вратата. В 58 минута момчетата на Милен Радуканов стигнаха до трети гол. Юсеинов центрира в наказателното поле на Септември, където капитанът на симитличани Васил Кацарски си отбеляза автогол. Крайното 4:0 фиксира Юсеинов шест минути преди края на срещата.

Това е трета загуба за Септември от началото на зимната подготовка. Момчетата на Стефан Гошев паднаха последователно от Лудогорец, Миньор и Ботев, като допуснаха 12 гола и успяха да се разпишат само веднъж при равенството 1:1 със Светкавица.

 

КОМЕНТАРИ

Васко00:14 - 28.01.2012
А в същото време Поли и гаджето му Йона се целуваха като пубертети на рождения ден на Асан.
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK