Кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“ продължава, подкрепете я!

Целта е събиране на средства за закупуване на 10 аспиратора за МБАЛ-Благоевград

С всеки малък жест сме все по-близо до целта. Кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“ не е само знак за единство, но е и инвестиция в нашето бъдеще.

Това, което ще направим днес, ще остане за нашите деца, за нашето утре. Това е не само животоспасяваща апаратура, но и пример, че човечността все още не се е изгубила и можем да бъдем отговорно, единно общество.

Мащабната кампания е организирана от ТВ Дартс  е подкрепена от всички медии в град Благоевград.

Целта на инициативата е събиране на средства за закупуване на 10 броя респираторни апарати за МБАЛ-Благоевград.

Неведнъж Ви съобщихме, че областното лечебно заведение е разпределено от Националния оперативен щаб да приема тежки случаи от цялата област.

Към момента болните от коронавирус са 1632 души от началото на пандемията. За последното денонощие те са 21. Благоевград е една от активните области в България. Броят на излекуваните до днес е 321. Това не е проста статистика. Това са човешки съдби, радости и любими хора.

Нека всеки от нас даде частица от себе си, за да бъде нашето бъдеще по-светло и по-спокойно! Нека направим нещо важно и градивно за нас и за децата ни! Нека им оставим пример, че подкрепата и вярата в доброто са най-силното човешко качество!

Подкрепете инициативата в платформата на ХелпКарма, кампания „ЗА ДА НИ ИМА!“.

Освен с парични средства, можете да помогнете на МБАЛ-Благоевград, като дарите консумативи и материали, които да бъдат полезни в борбата с КОВИД-19.

Повече информация за нуждите на болницата и за кампанията „ЗА ДА НИ ИМА!“, можете да намерите на нашият сайт: www.zadaniima.com

Нека бъдем отговорни! Нека бъдем единни!

ЗА ДА НИ ИМА!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK