Кампанията "Стани независим" завършва с танци и велопоход в Сандански

Снимка: Община Сандански

Министерството на младежта и спорта, съвместно с Община Сандански и Община Банско, стартира кампания „Стани независим. Бъди свободен“, насочена срещу зависимостите.

В Сандански, като част от кампанията, ще се проведе колопоход „Не на наркотиците“ на 16 септември от 10:00 ч. В 10:30 ч. ще бъде даден старт на лекоатлетически крос, а в 11:00 ч. ще бъде даден старт на велопохода „Не на наркотиците“.

Изненадата за всички ще бъдат Памбос Агапиу и танцьорите от “Памбос Денсинг Център”, които ще се включат в заключителната част на велопохода от 18:00 ч. на пл. “България” под мотото “Сандански танцува”. Всеки посетител ще има възможност да обогати танцовата си култура и умения, докато се забавлява.

Събитието ще е и своеобразен подарък към учениците и техните родители за началото на учебната година.

В “Сандански танцува” могат да се включат малки и големи и реално да заучат стъпки от различни популярни латино танци. Танците подобряват настроението и са инструмент за освобождаване от ежедневния стрес и тревожност. Възпитават на дисциплина, укрепват физическото, духовното и емоционалното здраве на всички, които го практикуват.

ПРОГРАМАТА НА  ВЕЛОПОХОД „НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ“ И „САНДАНСКИ ТАНЦУВА“

пл.“България“, 16.09.2017

10:00 ч. – Официално откриване

10:30 ч. – Лекоатлетически крос

11:00 ч. – Старт на велопоход „Не на наркотиците“

17:30 ч. – DJ Музика

18:00 ч. – Открит урок с Памбос по салса, меренге, бачата

19:00-19:30 ч. – Шоу програма с LosPambos Dance Company

19:30 – 20:00 ч. – Социални танци

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK