Кампанията на БЧК-Гоце Делчев преустановена, приключи безплатното извозване на даренията

снимки: infomreja.bg

Благотворителната кампания на доброволките от БЧК - Гоце Делчев спира заради приключилото безплатно извозване на даренията от фирмите превозвачи.

"Днес изпратихме поредната кола с дарения за пострадалите от наводненията в Добрич. За наше голямо съжаление трябва да преустановим кампанията, въпреки че хората от Гоце Делчев се отзоваха с голям ентусиазъм и дори продължават да носят помощи за бедстващите във варненския квартал "Аспарухово" и Добрич", споделиха доброволките от БЧК в Гоце Делчев, които организираха акцията, а неврокопчанинът Мариан Янев осигури в дома си подходящо складово помещение.

Те допълниха, че нямат възможност сами да поемат транспортирането на събраните дарения, тъй като разстоянието до бедстващите райони в Североизточна България не е никак малко.

„Оставаме духом с вас, мили хора, и се надяваме, че и ние допринесохме макар и малко за подобряване на положението, в което изпаднахте. Кураж и Бог да е с вас!", бе посланието, което изпратиха гоцеделчевските доброволки с отговорник Виолета Янева до бедстващите хора от Добрич в социалната мрежа "Фейсбук".

Отговорът и благодарностите към хуманната им инициатива не закъсняха: "Скъпа Виолета, благодарим Ви от името на пострадалите. Помощта Ви е безценна и навреме, а това е най-важното. Предполагаме, че след някакъв период ще възникнат още неща, които сега не са съобразени. Тогава смятам, че ще има възможност за втора кампания с конкретни нужди и фирмите превозвачи ще бъдат така добри да откликнат отново. Добрич ВИ БЛАГОДАРИ!".

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK