Камион се разби в подлез на Е-79

снимки: infomreja.bg

Товарен автомобил "Щаер" с благоевградска регистрация не успя да влезе в тунела на главен път Е-79 край Кресна и се удари в бетонна стена. Инцидентът е станал към 14.15 часа днес на пътя между Кресна и с. Градешница. При навлизане в подлеза, където жп линията минава по мост над главния път, по неизвестни засега причини камионът се блъснал в първата колона на подлеза, в резултат на което страничният му капак паднал и застанал вертикално по средата на пътното платно.

Метри след това от каросерията започнали да падат капаци, а на излизане от подлеза паднала и цялата каросерия на товарния автомобил.

Без да постави дори един светлотразителен триъгълник, шофьорът на Щаер-а извикал по телефона фадрома, за да разчисти пътя от падналата на платното в посока Кулата каросерия. Докато пристигне специализираната техника, случайни преминаващи през участъка давали с ръце знаци на водачите за опасността в подлеза.

По-късно фадромата избутала каросерията извън пътното платно, като до този момент местопроизшествието не е посетено от полицейски екип.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK