Каменица въстана в подкрепа на кметския наместник Асен Митрев

снимки: Община Струмяни

75 души от Каменица или повече от 70% се разписаха в подкрепа на кметския наместник Асен Митрев и оторизираха седем делегати: Методи Стоянов, Аргил Манчев, Нестор Анастасов, Васил Анастасов, Георги  Христов, Стоян Муртов, Божин Чорбаджийски и Евгени Димитров, да ги представляват пред кмета на община Струмяни Емил Илиев.

Поводът са две поредни статии против настоящия кметски наместник, които според тях са рожба на тенденциозното отношение на малка група хора от селото. „Твърденията в статиите са манипулативни, непроверени и няма да позволим да се петни името на г-н Митрев, включително и на с. Каменица", казва Методи Стоянов, който авторитетно застава зад думите си с направеното само за една година от техния кмет. А 75-годишният Ангел Манчев допълва, че повече от 57 години селото е чакало осветление на една от улиците и благодарение на новия кмет на селото и на кмета на община Струмяни, осветление има.

Всички са категорични, че кметският наместник е един от най-добрите кметове на селото: културен, организиран, работлив, честен и строг.

„На някой може да не му допада, че г-н Митрев е строг и изисква ред - направи яма за боклуците, за да не ги изхвърляме в реката, организира почистване на селото и параклиса „Св. Панталеймон”, отводни площада от пороите, които заливаха дори и къщите и мн. други. Никой кмет не е погодил на селото", заяви Нестор Анастасов.

Според него настоящият кмет работи много добре. "Той ремонтира сградата на кметството и здравната служба. Грижи се за всичко и за всички", допълни той.

Георги Христов пък е благодарен, че е сменен стълбът при къщата и че е подравнена уличката, за да може да преминава с каручката му.

Делегацията постави пред общинския кмет и най-големия проблем на селото - водата. „Проблемът на село Каменица е известен и не е от вчера, но много скоро ще бъде разрешен. Имаме проекти, търсим варианти за решение. Ангажирам се с решаването на проблема на водата най-късно до средата на другата година", каза общинският кмет Емил Илиев и благодари на делегацията, а чрез нея и на хората от селото, за търпението и доверието, което задължава кметския наместник още повече да работи, а така също и цялата администрация.

Подписката на жителите на село Каменица, чинно подписана от 75 жители, е придружена от топло благодарствено писмо на дългогодишната учителка Стоянка Георгиева към кмета на Каменица за всички видими усилия, с които преобразява селото, за грижата към възрастните хора, на които често носи вода и медикаменти с личния си автомобил, за това, че е добър човек и че направеното никак не е малко за много краткото време, през което кметува.

 

снимки: Община Струмяни
снимки: Община Струмяни
снимки: Община Струмяни
снимки: Община Струмяни
снимки: Община Струмяни
снимки: Община Струмяни
снимки: Община Струмяни
снимки: Община Струмяни
снимки: Община Струмяни

КОМЕНТАРИ

Мишо20:31 - 01.10.2013
Кой е бе тоя кмет??!! Да не е тоя дето му заковаха вратата на кметството на Кърпелево?? Ехееее... :D
АнонимниЯ # 1 ;) :)20:30 - 01.10.2013
Как може хора които не живеят в Каменица дори и в България да бъдат подписани с фалшиви подписи от кмета Асен Митрев.Не мислите ли че това е подсъдимо и 1 бивш полицай няма право да престъпва закона.Колко хора в списъка се повтарят?Това ли е доброто което прави господин кмета??? Виждаме ,че има вода която не става за промишлена ,а старите баби я използват за питейна. Как може по чешмите да тече КАЛ а той да казва че е превърнал селото в оазис??? Човек не може дори да си изпере дрехите с тази мръсна вода , а хората са принудени да се мият,да готвят и да пият от нея. До колкото си спомням един друг кмет прекара улично осветление в селото и никой не му благодари , а сега за един стълб се изписа толкова много. Откога боядисването се смята за ремонт?!?! И колко пари е получил за боята на тази малка и стара сграда която наистина се нуждае от ремонт ?!?!?! Дано се почувства много щастлив за доброто което е направил и да спи спокойно.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK