Камбитов пожела коледно чудо за всеки дом

снмики: infomreja.bg

"Днес новина няма. В дневния ред е разчупването на питката с късмети". С тези думи посрещна на предколедна пресконференция журналистите кметът Атанас Камбитов.

Пред камерите и включените диктофони градоначалникът изрази благодарността си за обективното отразяване и коректната работа на представителите на местните медии, като им пожела: "На всеки да му се случи чудо! Мирна, спорна, успешна и ползотворна нова година!". 

Все пак, за да отговори на очакванията за актуални новини, той анонсира и някои от намеренията си за реализиране на мащабни проекти на общината. Едно от начинанията е организиране на Балкански музикален и кулинарен фестивал, като идеята е той да се превърне в ежегодно събитие и да събира най-добрите музиканти от Балканския полуостров, поясни Камбитов.

Според разчетите, ако фестивалът продължи 10 дни, то за този период гостите в града ще бъдат между 80 000 и 100 000, което ще окаже пряк ефект върху местната икономика. В допълнение, кметът сподели, че се работи и върху организирането на фестивал на фойерверките, които ще бъде без еквивалент в целия регион.

На въпрос кое е най-голямото му желание, свързано с работата на Община Благоевград за следващата година, Атанас Камбитов изтъкна, че това е изграждането на депото за битови отпадъци, което ще реши до голяма степен проблема с обработката и съхранението на отпадъците в района.

След кратката официална част празничната пресконференция продължи с чаша червено вино и с разчупването на коледната питка с късмети, парче от която кметът лично връчи на всеки един журналист.

И както традицията повелява, в питката имаше и паричка. Късметлийското парче се оказа в ръцете на старши експерта "Връзки с обществеността" Христина Шопова. 

"Нека през 2013 г. бъдем по-добри", призова на финал Атанас Камбитов.

 

снмики: infomreja.bg
снмики: infomreja.bg
снмики: infomreja.bg
снмики: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

111123:33 - 22.12.2012
Kakva ti krava genata shte se schupi.
7777777721:44 - 22.12.2012
краваааааааааааааа
Борис21:42 - 22.12.2012
На мен пък ми е симпатична,само малко ме дразни лекото и поведение.
Анелия21:28 - 22.12.2012
Аз,съм работила с това "момиче"и истината е,че за нищо не става освен да плете интриги.Учудвам се,че Шопов живее още с нея и не разбрал що за животно е това.

FACEBOOK