Камбитов подари бебешка количка на първите бебета близнаци за 2014 г.

снимки: Община Благоевград

Близначките Александра-Електра и Теодора-Кристина получиха елегантна бебешка количка от кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов. Двете чаровници са първите бебета, проплакали в Благоевград през 2014 година. Подаръкът бе поднесен на връх Бабинден в дома на новородените, а родитилетите им Елена и Александър не скриха, че са поласкани от уважението, което им оказва д-р Камбитов, като лично гостува в жилището им.

Бебетата са разноячни близнаци, информираха родителите им. Освен детска количка за близнаци, те получиха специални грамоти за „Бебе на годината на Благоевград 2014“ и други подаръци, необходими за отглеждането им.

На семейството на Александра-Електра и Теодора-Кристина кметът пожела много здраве и щастие, а малките ориса с пожелание, когато пораснат, да радват родителите си с безброй успехи.

„Похвално е, когато семействата решават да имат повече от едно дете”, каза Камбитов, подчертавайки факта, че заедно с близнаците децата в семейството стават три. Това е и една от причините община Благоевград да обръща специално внимание на детските ясли и детските градини, като тяхното развитие, поддръжка и функциониране е сред приоритетите на общината.

Точно в 02:03 часа на 2 януари 2014 се ражда Александра-Електра, а минути след нея в родилното отделение на благоевградската болница проплаква и Теодора-Кристина.

Щастливата майка благодари за грижата и професионализма на лекарите и персонала в Неонатологичното отделение на болницата, като изрази и искрена благодарност  на кмета за вниманието и жеста към новородените благоевградчанчета.

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK