Камбитов официален гост на премиерата „Гераците”

снимки: Община Благоевград

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, придружен от съпругата си, бе официален гост на премиерата „Гераците” в Драматичен театър „Никола Вапцаров”. В препълнената зала и при изцяло разпродадени билети, актьорите се радваха на бурни аплодисменти и топло посрещане от публиката.

Видимо доволни от добрата игра на актьорския колектив, гостите в „храма на Мелпомена” на крака аплодираха както артистите, така и екипа, подготвил спектакъла. От името на всички, режисьорът Бойко Богданов изрази благодарност към д-р Камбитов за подкрепата. Той благодари и на всички дошли в залата, за да видят резултата от усиления труд и множеството репетиции, които са предшествали премиерата.

Сред гостите на постановката бяха още заместник-кметът инж. Стоян Благоев и секретарят на общината София Янчева.

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

!!!!!!!!!!!!17:53 - 21.02.2013
Театъра може да си покани гости ,който иска и колкото иска така,че дали е платил или не няма значение! Важо е ,че дава пари за театъра и още по-важно е ,че милее за Бл-град!!!!!! Браво кмете само така!
Аз бях на втория ред16:10 - 21.02.2013
Аз видях, че кмета си плати билетите на касата като всички граждани! пък и без това общината дава пари за театъра, така, че той си дава неговото
браво14:56 - 21.02.2013
Браво на кмета.Поздравления за присъствието му.Културните мероприятия са важни за града ни.А за премиерата -много професионална игра на актьорите.
Павел14:48 - 21.02.2013
Аз бях на представлението и кмета мина точно пред мен със съпругата му и видях как му късат билетите. Така, че аза билет мога да кажа, че си е бръкнал от джоба.

FACEBOOK