Камбитов: Много скоро Томов ще отговаря за тези 1,15 млн. лв., хвърлени на вятъра

Атанас Камбитов, снимка: Infomreja.bg

Процедурата по избор на оператор за депото е абсолютно законна, потвърдена и от КЗК

Процедурата по избор на оператор за депото е абсолютно законна и изцяло в интерес на Общината, потвърдено и от решението на Комисията за защита на конкуренцията, написа в личния си профил във Фейсбук бившият градоначалник на Благоевград - Атанас Камбитов.

"И сега каква стана тя?! Заповедта за спиране и отказът да се подпише договор с избрания оператор от сегашния кмет е абсолютно незаконосъобразна и в ущърб на Общината, пак потвърдено от КЗК", коментира Камбитов. Ето и цялото му изявление в социалната мрежа:

"Преди месеци той /Румен Томов/, най-вероятно от незнание, а може би воден от други подбуди (това е работа на Прокуратурата), подведе колегите от другите общини, по-точно ги излъга. След това три месеца лъга всички - лъга на пресконференции, пред местни и национални медии, и днес ни лук ял, ни лук мирисал, под мотото: „Аз съм Законът, КЗК нищо не разбира, но защото сме притиснати от времето…“

(Еврика) реши да подпише договора, пак услужливо, криейки се зад гърбовете на колегите си. Защото такова решение на Сдружението не е необходимо. За този, който не разбира ще кажа - възложител по процедурата е единствено и само Община Благоевград, респективно кметът, по две причини - депото е на територията на община Благоевград и комплексното разрешително е издадено на Община Благоевград. Само че това еднолично негово решение за спиране струва на Благоевград до момента над 1 150 000 лева.

Много скоро ще отговаряте за тези хвърлени на вятъра пари! Продължавайте да замервате благоевградчани с хвърчащи фактури и факти, извадени от контекста, от предишното управление. Евтини на брашното, скъпи на триците. На лъжата краката са къси!".

 

КОМЕНТАРИ

Боби18:04 - 21.06.2020
Не съм фен на Томов. Гласувал съм даже за вас, но такова агресивно поведение , включително и от уволнени служители за пръв път виждам.И ако някой гласува за вас то ще е за някаква полза.
ГЕРБ07:26 - 26.02.2020
Да,Томов ще отговаря за 1,5мил.лева! А ти Камбитов, кога ще отговориш за липса на 13мил.лева, почивки,телефони,любовтици???
Бурмата13:39 - 25.02.2020
тоя палячо газ пикае....ама му яде главата и няма връщане каквото и да плямпа !!Марш в кауша смешник.
Глупостта Няма граници10:12 - 25.02.2020
А бре Камбитов, Какъв човек си ти не разбирам?! Бойко преди изборите ти каза,че не ставаш, хората на изборите ти казаха,че не ставаш ...,а да не споменаваме историите ти преди изобщо да станеш кмет .

FACEBOOK