Камбитов: Категорично против съм да се намесва Общината в политически водевили

снимка: infomreja.bg, архив

"Категорично не приемам крайните изказвания на Коалиция за България относно участието на Ансамбъл ‘Пирин” в предизборния им концерт. Всичките доводи, посочени в отвореното им писмо, са откровени лъжи, на които не смятам да отговарям", заяви кметът на Благоевград Атанас Камбитов по повод обвиненията на коалицията, че общината саботира предизборната им проява тази вечер.

"Категорично против съм Общината като институция да бъде намесвана в политически водевили. Възмутен съм от използването на всякакви поводи от Коалиция за България за манипулация и нагнетяване на политическо напрежение само няколко дни преди изборите.

На всички медии, които се интересуват, можем да предоставим документа, с който разрешаваме ползването на зала “Яворов”, а от Коалиция за България да бъдат така добри да предоставят подписания договор с Община Благоевград, който твърдят, че имат.

Заявявам най-отговорно, че такъв договор не съществува.

Ангажирането ми в политически безсмислени дебати е меко казано безотговорно и тенденциозно. Настоявам за уважение при намесването на името ми в предизборните кампании.

Аз съм кмет на Благоевград и на всички граждани на този град, независимо от тяхната политическа ангажираност.

 

КОМЕНТАРИ

Политическо лице си!10:30 - 10.05.2013
Камбитов, ти нямаш компетенции да бъдеш кмет и го доказваш с поведението си.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK