Камбитов и Икономов си поделиха кумските задължения на ВИП сватбата на колегата им Георги Андонов

снимки: infomreja.bg

Вицепремиерът Цветан Цвенов, депутати и общински лидери на ГЕРБ, роднини и приятели уважиха сватбеното тържество на най-младата неврокопска брачна двойка – депутата Георги Андонов и избраницата му Веселина Григорова. Църковният брак на младото семейство бе в катедралния храм „Св. Св. Кирил и Методий“ в родния град на младоженците – Гоце Делчев.

За сватбата на кандидат-кмета Георги Андонов още от вчера в Неврокопско пристигнаха министър Цветанов и директорът на ГДБОП Станимир Флоров, придружени от съпругите им. Те бяха сред близо 350-те гости на венчавката на младото семейство, което се врече пред Бога във вечна вярност, любов и взаимно уважение. Депутатът Георги Икономов при церемонията бе много усърден в стриктното спазване на указанията на Неврокопския митрополит Натанаил, който лично водеше църковния ритуал.

Най-добрите колеги и приятели на младоженеца – депутатите Атанас Камбитов и Георги Иконов, си поделиха кумските задължения и така семейство Андонови се оказа с две двойки кумове. В църквата кандидатът за кмет на Банско Георги Икономов отмени колегата си Атанас Камбитов, като му остави централната роля в по-тежката част на сватбения ден - светския брак на младоженците, ритуалите, веселите церемонии, дългите хора и танците, както и многото наздравици, придружени с неизменното „горчиво“ за младоженците и кумувете им.   

Сватбеното тържество продължава и в момента в подбрания от младите комплекс „Пирин Голф и Кънтри Клуб” край Разлог, където младоженците разписаха и свидетелството за сключване на граждански брак.

 

КОМЕНТАРИ

Иво15:46 - 09.11.2011
Честито , честито ама Гошето не си е прллатил сватбата още . Всеки ден го чакаме в ресторанта .
Гергана13:46 - 25.07.2011
Честито!!!Много здраве и дълъг щастлив семеен живот!!!
мими13:20 - 25.07.2011
Желая ви всичко най-хубаво, успех в брачния жинот и на есен в изборите!!!!
приятел22:10 - 24.07.2011
Честито! Много любов и разбирателство!

FACEBOOK