Калина Крумова поиска да стане депутат от ГЕРБ

Калина Крумова, снимка: evropea.com

Депутатката Калина Крумова, която неотдавна напусна Парламентарната група на "Атака", е подала молба за членство в партия ГЕРБ. Това съобщи самата тя на пресконференция в Сливен, откъдето бе избрана за народен представител. Крумова увери, че не е предала Сливен и има намерение да продължи срещите си с избирателите. След Нова година ще стане ясно къде ще бъде приемната й, предаде Дарик радио.

Калина Крумова категорично отрече информация, според която е получавала по 50 000 лева на тримесечие от управляващата партия, за да работи против интересите на "Атака". Депутатът изрази разочарование от състоянието на бившата си партия, начина на управление и взаимоотношенията в нея.

Тя критикува местното ръководство в лицето на областния лидер Иван Иванов и сподели, че е била против неговата кандидатура за кмет на Сливен. Според нея резултатите от изборите за "Атака" са били провал и загубата се дължи на неподходящите кандидатури и липсата на хора с уважавани професии в листата за общински съветници.

Когато преди около месец Крумова напусна Парламентарната група на "Атака", тя заяви, че мотивите й не са лични, а вътрешнопартийни. Тя добави, че се чувства огорчена от противоречията и най-вече разногласията с лидера Волен Сидеров.

Днес се провежда Националният сбор на "Атака", като по-рано стана ясно, че още четирима депутати напускат ПГ на партията - Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Борислав Стоянов и Димитър Карбов. Така групата остана само от 10 души - минимумът, за да съществува в Народното събрание. 

Засега от ГЕРБ не са коментирали дали ще приемат Калина Крумова в своята парламентарна група. Премиерът Бойко Борисов коментира междувременно, че отцепниците от "Атака" и техните субсидии не са нужни на партията му. /dnes.dir.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Димитър23:16 - 04.01.2012
Хубава жена, пък се занимава с партии и други глупости.
МЕРАКЛИЯ09:48 - 22.12.2011
КАЛИНКЕ,МНОГО ТЕ ЖЕЛАЯ В МОЯТА ГРУПА! ПРЕДЛАГАМ ТИ ПЪЛНА ОТДАДЕНОСТ...! ТИ СИ РОДЕНА САМО ЗА ЛЮБОВ!
ahmed tcholakov07:14 - 22.12.2011
Zapochnaha de se otlyuspvat da se nasochvat ka drugi partii zapocnaha da se lekuvat NYAKOI OT BOLNITE MOZATSI
.......22:17 - 21.12.2011
К.........ска работа

FACEBOOK