Кюстендилска фирма спечели търга за новото кухненско оборудване на социалния патронаж в Хаджидимово

Снимка: Infomreja.bg

Назначената комисия от кмета на община Хазжидимово, Людмил Терзиев, класира на първо място офертата на кюстендилското дружество „АБ-ТЕРМ“ ООД с управител Борис Михайлов Абаджиев и седалище на дружеството с. Гърляно.

Въпросното дружество е дало най-ниска цена - 24 392.50 лева, спрямо другите участници в търга за възлагане на обществена поръчка за доставка и монтаж на кухненско оборудване за дейностите на общинското предприятие „Домашен социален патронаж“ по проекта на община Хаджидимово „Модернизиране на кухненско оборудване и обзавеждане на Социалния патронаж в общината.“

Проектът, както писа ИНФОМРЕЖА, е финансиран от фонд „Социална закрила.

Три са били постъпилите оферти за възлагане на поръчката, които комисията е разгледала повреме на проведеното открито заседание. На второ място е класирано бургаското дружеството „БИС“ ООД с оферта от 24 480 лева.  

Поради непълноти в документацията комисията е отстранила от участие в търга третия участник, софийското дружество „ХБГ-2000“ ЕООД.

Назначената от кмета Терзиев комисия е състав: Катерина С. Влахова – младши експерт –счетоводител, и Атанас Н. Кюмурджиев, главен специалист „Кадастър и регулация“. Вергиния Л. Попилиева – юристконсулт, и финансовия контрольор в администрацията на Хаджидимово са участвали в търга като резервни членове на комисията.

До дни Терзиев престои да сключи договора със спечелилата обществената поръчка фирма.

Изрично е упоменато, че решението на комисията не подлежи на обжалване пред Комисията за защита на конкуренцията тъй като решенията, действията и бездействията на възложителите при възлагане на обществени поръчки чрез събиране на оферти с обява и чрез покана до определени лица не подлежат на обжалване по реда на чл. 196 и следващите от ЗОП.

Срокът за изпълнение на поръчката е 30 календарни дни, офертата е валидна до 15.10.2018 г.и е с гаранционен срок от 24 месеца на доставеното и монтираното оборудване.

Ценовото предложение към участниците в търга на община Хаджидимово бе 29 376.00 лв. с ДДС.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK