Как да се пошегуваме с любимия

снимка: infomreja.bg, архив

„Мама ще ни гостува”- най-стресовата шега

Днес се чества международният празник на шегата. Всеки първи ден от месец април е отреден на хумора, шегите и номерата.

Според някои източници, празникът възниква още през Средновековието, съобщава международната виртуална общност Kaymu . По това време, в много европейски градове, Нова година е била посрещана на 25 март, а празненствата са продължавали цяла седмица, чак до първи април.

От там е и произходът на деня на шегата. Всички, които не са празнували на 25 март са били обект на присмиване и хумор.

В България денят е познат като „ден на лъжата”. Традицията повелява да се пошегуваме с близки и приятели, а целта е само една – повече усмивки и радост в първите дни от пролетта. Освен колегите в работата, най-честият обект на хумора е любимият човек. Често той е поставен на прицел за шеги и закачки. Ето някои съвети  по случай деня на шегата:

         * „Панталонът ти е разкопчан” – няма мъж, който да не се хване на това, причината е ясна, в бързината те винаги пропускат тези детайли.

         * „Имаш червило на ризата” – за да се хване в примката, трябва да имате неуспорими доказателства, че половинката ви може да е поел в грешна посока или пък може да решите да го тествате, на принципа „гузен негонен бяга”.

         * „Изцапал си се” – изтрит номер, но винаги работи, особено ако половинката ви има тази „дарба”.

         *  „Колата я няма” – не препоръчваме този номер на хора със слаби сърца или такива, които скоро са си купили нов автомобил и не са го застраховали.

         *  „Мама ще ни гостува” – любовта между тъщата и зетя е неизмерима, за да се уверите в тази максима, просто използвайте този номер, гарантираме че работи.

Не забравяйте да се шегувате умерено и с цел забавление, защото смехът е здраве!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK