Кадрови проблеми за Радуканов в Пирин

Снимка: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин има сериозни кадрови проблеми преди предстоящото гостуване на орлетата в Разград.

Пиринци гостуват на Лудогорец в неделя от 17:30, като в мача участие няма да могат да вземат наказаните Николов и Сандев, както и неприятно контузеният Аймен Суда. Под въпрос са още Башлиев и Даниел Младенов. 

Контузията при французина Суда го вади за дълго от сметки на старши треньора Милен Радуканов, който сподели искреното си съжалени за това. 
„Аймен има пукната кост на пръста, която е наглед малка, но доста болезнена и сериозна травма.

Ще отсъства дълго, за което страшно много съжалявам с оглед на представянето му до момента. Кадровите проблеми са ни много и сме наглед в странна ситуация, но аз вярвам в качествата на всичките си състезатели и тези, които вземат участие в неделя, ще са готови за тежкия мач“, обясни специалистът. 

Групата на Пирин ще се подсили с двама юноши от старшата възраст, като това са Марио Топузов и Христо Младенов. И двамата са част от U19 на зелените.

Ръководството на тима, в едно със старши треньора, благодари на привържениците на Пирин за огромната подкрепа в последните три срещи и призова за още по-голяма в предстоящите мачове. 

Треньорите на Пирин пък бяха част от официалната церемония по поставяне на венци на паметника на Майор Иван Павлович Орлински днес, на светлия най-български празник 3-март.

ОФК Пирин честити на всички привърженици на орлетата с пожелание всеки ден да бъдем по-горди и смели!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK