Журналисти писаха отличен на Милен Радуканов

Венко Попов и Милен Радуканов, снимка: ОФК "Пирин"

Сертификат за успешно завършен начален курс на развитие на ОФК "Пирин" получиха от експертна комисия старши треньорът Мирен Радуканов и управителят Венко Попов.

Експертна комисия оценява работата на ръководството на клуба с "отличен" през сезон 2016/ 2017 година. Сертификатът е по повод изпълнената цел пред отбора, поставена преди началото на шампионат, а именно оставане в Първа професионална лига.

Венко Попов обаче обяви, че пред отбора има и друга цел, да се класира на място по-предно от това, което зае тима през миналия сезон. Милен Радуканов благодари на журналистите и се надява заедно и с общи усилия Пирин да достигне до последния мач, който ще определи втория участник на България в Лига Европа.

Извън приятното начало на пресконференцията наставникът обяви, че днес орлетата имат последна тренировка преди гостуване в Бургас.

"Много е важно да възстановим футболистите, тъй като времето е малко между мача с Локомотив и този с Нефтохимик. Всички тренират пълноценно, с изключение на Ааймен Суда и Орлин Старокин, които все още не са възстановени напълно. От групата отпадат наказаните Станислав Костов и Антон Костадинов" - допълни Радуканов.

Отиваме в Бургас са нагласата да играем добър футбол, а след като вече си осигурихме мястото в групата мисля, че момчетата ще играят по освободено и няма да има напрежение. Надявам се да се получи хубав мач за зрителите на стадиона и тези пред телевизионния екран, каза още Радуканов.

"Преди две години си пожелах журналисти, привърженици, футболисти и треньори да вървим в една посока, Пирин да върви напред и тази изненада, която която получи днес старши треньорът и целият отбор е доказателство, че клуба има нужната подкрепата на цялата общественост в Благоевград" - заяви Венко Попов.

Според управителя на дружеството отборът има сили да стигне до мач за място в Лига Европа, а през следващия сезон да се гонят и по-високи цели.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK