Даниел Данчев към МГЕРБ: Разчитаме на вашата инициативност, активност и добри идеи

Снимки: ПП ГЕРБ

Младежката организация проведе онлайн работна среща с Георг Георгиев и областния координатор Даниел Данчев

„Разчитаме на вашата инициативност, активност и добри идеи“, с тези думи се обърна към младежката организация на ГЕРБ – Кюстендил, областният координатор на структурата Даниел Данчев. С младежите той проведе онлайн работна среща, в която се включи и Георг Георгиев – координатор на МГЕРБ на национално ниво.

Данчев благодари на младежите за всичко свършено до момента и посочи, че организацията има богат вътрешен капацитет от млади, знаещи и можещи хора, които са професионалисти в своята област. „Отворени сме, разбира се, за нови идеи и нови младежи, които със своя потенциал да дадат нов тласък и енергия за работа“, отбеляза Данчев. Той посочи, че дори в днешната ситуация, която налага съвсем друга динамика и маниер на правене на политика, ГЕРБ в област Кюстендил има готовност да се яви на предстоящите избори, да покаже свършеното и да постигне отново добри резултати.

„Младежката организация ще изнесе една немалка част от тежките и отговорни задачи, които предстоят в тази кампания“, заяви Георг Георгиев. Той изрази увереност, че младите хора от област Кюстендил ще се включат достойно и адекватно в надпреварата, която предстои. „Познавате предизвикателствата и проблеми във вашата област, затова вярвам, че ще бъдете полезни със своята енергия и добри идеи“, каза още Георг Георгиев.

В работната среща, която заради ковид кризата се проведе в онлайн  формат, се включиха млади хора от всички структури на МГЕРБ в областта. Освен областният координатор Даниел Данчев и председателят на МГЕРБ за страната Георг Георгиев, участие в онлайн срещата взе и Михаела Крумова – председател на местния парламент в Кюстендил и член на НИС на Жени ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK