Йордан Йовчев сменя халките със стик за голф

снимка: infomreja.bg, архив

Най-титулуваният български гимнастик Йордан Йовчев ще играе голф за откриването на сезон 2012 в Пирин Голф & Кънтри Клуб. Ветеранът, който ще запише рекордно шесто участие на Олимпийски игри през лятото в Лондон, е потвърдил своето участие в първия турнир „Домейн Бойар”, който ще даде началото на сезона.

Сред специалните гости на „Домейн Бойар” е поканен да направят първите си стъпки в престижната игра и бившият треньор на ЦСКА Милен Радуканов. Максималният брой играчи 72 са заявили участие в първият за година голф турнир, който ще стартира в 10.30 на 7 април 2012.

Познавачите и на двете удоволствия - виното и голфа, ще имат възможност да покажат най-доброто от себе си и да спечелят поне една от атрактивните награди, които ще връчи спонсорът на победителите. Сред участниците са представители на дипломатическия корпус в България, както и най-добрите голфъри на България.

Форматът на турнира е игра на 18 дупки, голфърите ще са разделени на 3 дивизии: Дивизия А ( 0 -18.4 хендикап) ще играят Строукплей,   дивизия Б ( 18.5- 36.0 хендикап)- Стейбълфорд и Дивизия за жени. „Домейн Бойар” насърчава голфа за жени и приканва представителките на нежния пол да вземат участие в надпреварата.

Участниците ще премерят сили за специалните нагарди „Най-дълъг удар” и „Най- близо до дупката”, ще имат възможност по време на играта да тестват и новите бели вина и розета на „Домейн Бойар” от изключителната реколта 2011.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK