Йордан Боздански отново начело на Пирин ГД

Снимка: Infomreja.bg, архив

Известният старши треньор Йордан Боздански подписа днес договор до края на сезона с третодивизионния ФК „Пирин” Гоце Делчев. Помощник на наставникът отличник ще бъде Димитър Крушовски, който водеше временно състава, след като преди десет дни от длъжността бе освободен Анатоли Тонов. 

Така Йордан Боздански официално от днес прие за трети път през годините длъжността старши треньор на неврокопския тим. Той е треньор с много голям опит. Бил е начело на Пирин Благоевград, на Вихрен Сандански и Велбъжд Кюстендил. 

„Радвам се, че шефът на футбола в Благоевград Венко Попов уважи молбата на ръководството на ФК „Пирин” - Гоце Делчев, а също и моята, за да поема за трети път ръководството на мъжкия отбор на клуба. Ще поискам от ръководството в лицето на президента Иван Близнаков да има треньор на вратарите и кондиционен. Уверен съм, че при този спонсор, който в момента финансира Пирин Гоце Делчев, нещата да се оправят и ще изградим добър колектив, за да се поздравяваме с победи", коментира Боздански.

Своето задоволство от подписването на договора със Зико изрази и президентът на клуба Иван Близнаков. "Боздански е голям треньор и където и да е бил, е оставял своята положителна следа. Два пъти досега той беше старши треньор на мъжкия отбор на Пирин Гоце Делчев и сме особено доволни от неговата работа", допълни Близнаков. 

Боздански ще води и мача в Пазарджик срещу местния „Хебър”, който е от 17:00 часа днес. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK