Йордан Андонов: Опазването на околната среда е грижа на всички нас

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Терена край язовир „Стойковци“ почистваха и озеленяваха членове на Благоевградската общинска организация на ПП ГЕРБ. Инициативата е на екологичната комисия, в нея се включиха и членове на някои от местните клубове, които окопаха дръвчетата и ги поляха, засадиха и нови фиданки.

С тях беше и кандидатът за народен представител и общински ръководител на партията Йордан Андонов. „ Длъжни сме активно да участваме в опазването на околната среда. Колкото повече хора са наясно с начините за опазване на планетата, толкова по-достижимо ще е то. В крайна сметка всички ние живеем на една планета и сме длъжни да я защитим“, сподели той.

Интересна инициатива проведе и клубът от Централна градска част с клубен секретар Светлин Бонев. Членове и симпатизанти на ГЕРБ се погрижиха за облагородяването на терена край банята при часовниковата кула. Привържениците на ГЕРБ подмениха счупени плочки и други елементи от настилката на терена. Живеещите в района изразиха благодарност и оцениха високо доброволния труд на членовете на политическата партия.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK