Йордан Андонов, ГЕРБ: Да продължим видимите резултати за Благоевград

Йордан Андонов

Уважаеми съграждани,

25 октомври е денят, в който вие ще начертаете посоката за бъдещето на Благоевград и общината. Поглеждайки в изминалите четири години ясно се виждат резултатите от управлението на ГЕРБ в лицето на д-р Атанас Камбитов и екипа общински съветници от ГЕРБ. Никой от ГЕРБ не пощади време, енергия и усилия за превръщането на Благоевград в икономически и културен център на Югозапада. За нашия Благоевград вече се говори като за град, модел за интелигентно управление, устойчиво развитие и съхранени ценности. През изтеклия мандат доказахме, че когато местната власт и гражданите са обединени в усилията си, когато стремежът е за реализиране на динамичен напредък, резултатите са видими. Постигнатото е високо оценено също на национално и на европейско ниво.

Вас, гражданите на Благоевград, никой не може да заблуди с празни от съдържание обещания и с красиви фрази. Доказали сте го през годините, в това е вашата сила и аз ви благодаря! Благодаря ви, че мъдростта и прозорливостта ви вярват на реалността, а не на неосъществими блянове, облечени в предизборни лозунги.

Познавате хората в листата на ГЕРБ за общински съветници. Това са доказани в своята област професионалисти, заслужили вашето признание и уважение. Познавате кандидата ни за кмет д-р Атанас Камбитов. ГЕРБ показахме през последния мандат, че Благоевград може повече. Но за да продължат видимите резултати за града, имаме нужда от подкрепата на всички вас – будните, борбени и прозорливи благоевградчани. Подкрепяйки кандидатите на ГЕРБ, подкрепяте по-доброто бъдеще, по-устойчивото развитие, повече инвестиции, повече работни места тук, в Благоевград.

Вотът с бюлетина №34 е вот за модерен, проспериращ, с грижа за своите жители Благоевград!

Йордан Андонов,

Водач на листата на ГЕРБ за общински съветници

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK