Наградиха ученичка от Петрич за най-добра рисунка в конкурса „С очите си видях бедата“

Снимки: РСПБЗН-Благоевград

В Националния дворец на децата в София се проведе тържествена церемония за награждаване на победителите от заключителния етап на Международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата“ 2018 г.

На церемонията присъстваха заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер, директорът на Главна дирекция ”Пожарна безопасност и защита на населението” главен комисар Николай Николов, Таня Досева - директор на Националния дворец на децата, които поздравиха и наградиха победителите в заключителния етап на Международния конкурс.

Присъстваха и други ръководни служители на ГДПБЗН - МВР. Бяха наградени общо 36 деца в различните възрастови групи, а отделно бяха наградени още 5 деца с допълнителни специални награди от БЧК и Фондация "4 лапи".

Една от двете награди на БЧК бе за рисунката на 14-годишната Христина Аврамова от Клуб „Еврика” в Център за професионално и личностно развитие към Общински детски комплекс – гр. Петрич, като същата бе отличена с допълнителна грамота и подаръци от БЧК. 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK