Жизел Смит идва в България за екзотично парти

снимки: www.brigadabbm.com

На 4 юни фънк и соул дивата Жизел Смит ще представи уникална компилация за първи път пред българска публика в столичния клуб Mixtape 5. Космополитната британска изпълнителка пристига в България с култовия DJДом Северини и с виртуозния перкусионист Бенджи Бутон за представянето на най-новия вкус на ABSOLUT VODKA. Гостите на екзотичното парти ще имат честта да опитат за първи път неповторимия ABSOLUTWILDTEA,обединяващмистерията на Далечния Изток иизтънчеността на Швеция.

Жизел Смит става известна в Европа и САЩ буквално за една нощ с парчето“Working Woman”. Чувственият кадифен глас и смайващо високият й диапазон бързо се превръщат в запазена марка. Завладяваща и екзотична, певицата съчетава по неповторим начин характерната за севера абсолютна взискателност към детайла, и съзерцателната източна чувственост. Доказателство за това са твърдото и непокорно звучене на “Gonna Get You” и нежното и изкусително “Coffee High”.

Посещението на Жизел Смит в София ще бъде в рамките само на 24 часа. ABSOLUT VODKAще съдейства на медиите, желаещи да направят интервю с фънк дивата.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2