Жителите на кюстендилското село Раненци системно без ток

Снимка: Infomreja.bg, архив

Въпреки многократно подаваните сигнали и до момента не е изпратена аварийна група

Жители на столицата, които прекарват летния си отдих в кюстендилското село Раненци, а други, които се грижат за възрастните си родители в същото населено място, както и много други постоянно живеещи там се оплакаха в ИНФОМРЕЖА, че всеки ден им се спира токът. 

Димитринка Георгиева – пенсионирана учителка, сподели, че в неделя е броила колко пъти там е спирало електричеството, като бройката се оказала около 15.

На въпросите, отправени към електроразпределителното дружество, не им се давало ясно обяснение за причината. Оплакаха се още Стоян Георгиев, Йорданка Акалиева и Красимира Младенова, които потвърдиха тези факти.

Уведомен е и кметският наместник на с. Раненци, Пламен Босачки. С ЧЕЗ и с Община Кюстендил са разговаряли още Тончо Иванов от София и Красимира Младенова.

Представители на кмета от Кюстендил са уведомили ЧЕЗ, но и до момента не е изпратена аварийна група. Хората негодуват и се чудят защо на 2 км от тяхното населено място до с. Гърляно има ток, а при тях е непрекъснато спиране и пускане.

А когато спирането е за повече време, фризерите им започват да текат, остават и без телевизия и интернетът, което им създава големи неудобства.

Това нещо се случваше и миналата година, затова правим подписка и ще пишем жалби, каза Димитринка Георгиева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK