Богата музикална програма весели жителите на Господинци по време на Байрама

Снимка: Кметство - Господинци

Последен ден от свещения за всички мюсюлмани месец Рамазан - месец на въздържание и смирение, покаяние и благотворителност. В този месец всеки мюсюлманин според своите възможности се старае да направи поне частица благотворителност.

Под знака на благотворителни каузи и традиционни ифтари премина свещения месец и за жителите на с. Господинци.

Благотворителен жест за здраве ще направят по време на Байрамските празници семейство Сафет и Фатма Куртови. През втория ден от Байрама за здравето на своята дъщеря те ще подсигурят оркестър, който ще свири за доброто настроение на всички празнуващи.

В горната част на селото "Бахчета" от 19:30 часа ще свири оркестър "Мега фолк" със солистка Тинка Бошнакова. През първия ден на празника екипът на кметство Господинци е подготвил празничен концерт пред сградата на кметството с участието на невероятния оркестър от гр. Якоруда със солистка Айше Осенска.

Уникалният и традиционен фолклор, който изпълняват завладява сърцата на всички и събужда желание у всеки за веселие.

Млади самодейци от селото са подготвили микс от стилни и атрактивни танци, а мощен екип от ветерани в самодейния хумор са подготвили страхотен скеч, в който специално участие ще вземат и едни от най-изявените комици - актьорите Мехмед Кунев и Ведат Хаджиев.

Много специален поздрав към всички празнуващи с "букет" от песни ще направи един от най- добрите гласове на самодейната група - Анифе Лешкова.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK