Цветомир Паунов в Гърмен: Единствено ГЕРБ е алтернатива на ДПС, това важи най-вече за смесените райони

Снимки: ГЕРБ

Паунов проведе работна среща с актива на партията от общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово

Резултатите от частичните местни избори в страната са показателни в какво състояние е ГЕРБ. Показателни са за работата на структурите и доверието към нас. На 9 места имаме кметове още от първи тур, а в още 2 сме на балотаж. Това заяви административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на работна среща с актива на партията от общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово.

В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният административен секретар на партията и народен  представител Даниела Савеклиева, еврудепутатът Асим Адемов и народните представител Александър Мацурев, Георги Динев и д-р Емил Тончев.

„Изборите направиха и още нещо - опровергаха лъжата на нашите опоненти, че между ГЕРБ и ДПС има колаборация. Напротив – видя се, че на много места единствено ГЕРБ е алтернатива на ДПС, това важи най-вече за смесените райони. Някои от политическите партии, които сега ни атакуват на жълтите павета – в тези райони дори не са ги чували”, категоричен бе Цветомир Паунов. Според него сега е важно структурите да са активни, а общинските съветници и кметовете на ГЕРБ да са непрекъснато сред хората и заедно с тях да решават проблемите на населените места. „На местно ниво с останалите партии сме опоненти само по време на изборите. През останалото време сме длъжни да си подадем ръка в името на по-доброто бъдеще на населените места. Защото без значение от партийната им принадлежност – всички хора искат по-добра среда за живот. Много добър пример в тази посока дава правителството на Бойко Борисов, което не дели градовете и селата на „наши“ и „ваши““, подчера той.

„Преди месец в структурите на ГЕРБ в Благоевградска област приехме нови над 200 членове. В добра кондиция сме. Малко по-малко ще си върнем позициите и там, където загубихме на местните избори”, каза областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков.

„Случващото се в София не бива да ни демотивира. За ГЕРБ управлението не е самоцел. Показвали сме го. Но сега е важно да бъдем отговорни към бъдещето на страната в тази тежка за целия свят ситуация. Начетохме се на социологически проучвания през последните месеци. Дори се чуха гласове как не сме легитимни. Но народът говори най-добре на избори. Вчера резултатите в различните краища на страната показаха ясно какво искат хората”, подчерта еврудепутатът Асим Адемов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK