Жители на Старчево и Рупите сигнализираха депутата Димитър Танев за проблеми с канализацията

Снимки: ГЕРБ

Народният представител от ГЕРБ Димитър Танев и общинските съветници на партията от Петрич проведоха приемни в селата Старчево и Рупите. Десетки жители поставиха своите въпроси. 

В село Старчево най-сериозният проблем за разрешаване е с канализацията и водопровода. Хората обясниха, че има изведени тръби за канализацията под селото, които не са чистени и е предпоставка за възникването на зарази. Заради старите тръби на водопровода почти ежедневно има аварии. Посетители на приемната поискаха да се ремонтира и главният път на селото, който води до черквата. 

В село Рупите също сигнализираха за проблеми с канализацията, идентични с тези в Старчево, както и за подобряване на уличната мрежа. „Голяма част от поставените проблеми са останали нерешени през годините на управление на предишния кмет на община Петрич. Очевидно не е обръщано внимание на хората”, коментира след срещите народният представител Димитър Танев.

Той подчерта, че общинските съветници на ГЕРБ ще направят анализ и ще очертаят приоритетните задачи за разрешаване във всяко населено място и проблемите, които не могат да се отстранят през тази година, ще бъдат заложени в следващия бюджет на общината. 

“За нас от ГЕРБ е важно да имаме връзка с хората от общината, затова до края на месец юли ще проведем приемни във всички населени места. Приемните са отворени за всеки, нека хората, както и кметовете на селата, са активни”, призова Димитър Танев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK