Всички улица са проходими в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Ангажимент на собствениците на търговски обекти и жилища е да почистят пред домовете си

Всички улици на територията на община Дупница са напълно проходими. Фирмата, ангажирана с поддържането на уличната мрежа през зимата "излезе на терен" снощи, като машините са работили до полунощ. Тази сутрин, снегорините са излезли в 5 часа, след подаден сигнал от Община Дупница.

"Първо се обработваха стръмните улици, след което главните и тези около училищата и детските градини. По някои от главните улици става по-трудно почистването, заради паркирани на пътното платно автомобили, които затрудняват работата на машините.

Поддържаме връзка с кметовете на селата, от където нямаме подадени сигнали за непроходимост. За главните улици всеки може да се убеди, че са дори до асфалт, тъй като се обработват с химически материали. Няма подадени сигнали в Община Дупница за бедстващи, а само сигнали за прекъсвания на електричеството в някои села.

Община Дупница е ангажирана с почистването на автобусните спирки, централна градска част и тротоари, и хората работят", коментира зам.-кметът Крум Милев.

Ангажимент на собствениците на търговски обекти, учреждения и на живущите е да почистят от сняг пред домовете и офисите си.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK