Георги Петров и ВМРО – Кюстендил, на протест пред ЦИК

Снимки: ВМРО- Кюстендил

Настояват да се преразгледа решението за разкриване на 121 секции в Турция

„Долу ДПС! Слуги на Ердоган“. С тези възгласи ВМРО – Кюстендил, се включи в протеста пред ЦИК по повод решението да бъдат образувани 121 секции в Турция, което ще осигури над 100 хиляди гласа и десетина депутатски места за ДПС, осигурени с любезното съдействие на Станислав Стефанов, Христо Иванов и Мая Манолова.

Зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов и Данчо Хаджийски от НСФБ, внесоха в ЦИК искане за преразглеждане на решението във връзка с откриването на този висок брой секции в Турция, както и възможността само там да се гласува с хартиена бюлетин.

От КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ настояват още в секционните избирателни комисии в Турция да има минимум двама представители от България, както и непременно саморъчно попълване на декларациите за гласуване на друго място.

Заставаме зад нашата твърда позиция и настояваме да няма разлика между гласуващите в Турция и в другите страни извън Европейския съюз. Няма да допуснем един български държавен орган да погазва грубо законите на държавата в интерес на чужда държава, заяви водачът на листата на КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ за 10 МИР – Кюстендил, Георги Петров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK