Жестоко убийство на 11-годишен в Шумен

снимка: infomreja.bg

Шумен осъмна с жестоко убийство на 11-годишно момче, съобщи actualno.com. Пресиян Иванов, обявен за общодържавно издирване от вчера, е намерен мъртъв късно снощи от полицията, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

На мястото е извършен оглед и ще бъде назначена аутопсия. По тялото им а множество прободни рани в областта на врата. Детето е намерено в сградата на недовършения Търговски дом, който се намира между ул. „Цар Освободител” и ул. „Казанджийска” в близост до къща-музей „Панчо Владигеров”, в централната част на града.

Полицията вече има заподозрян за жестокото убийство, който е задържан от органите на реда. Има свидетели, които потвърждават, че са видели Пресиян за последно с младежа, задържан за неговото убийство, коментира пред Би Ти Ви директорът на Областната дирекция на МВР в Шумен Любомир Христов.

Пресиян и заподозряното 21-годишно момче са се познавали, каза още комисар Христов и допълни, че по случая се работи съвместно с прокуратурата.

Сигналът за изчезването на детето бе подаден на 5 септември в 0,12 часа на телефон 112 след като детето не се прибрало вкъщи след игра.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK