Жени ГЕРБ-Кюстендил проведоха областно отчетно-изборно събрание

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

Областната структура на Жени ГЕРБ - Кюстендил проведе отчетно-изборно събрание и направи номинации за ново ръководство. Гост на събитието бе председателката на ЖГЕРБ Ирена Соколова.

На събранието присъстваха още народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Кирил Калфин, Виктор Янев - общински ръководител на партията за Кюстендил, и Михаела Крумова - член на НИС на жените и общински организационен секретар.

Отчет на дейността на структурата от създаването й до момента направи настоящият областен клубен ръководител на дамите - Реонита Йорданова.

"Ние даваме цялото си време и енергия да работим за партията, за партийните проблеми. Но всъщност те са и наши проблеми, ние работим за себе си, за осъществяването на собствените си мечти и желания. Години наред искахме промяна в различните социални сфери и сега, до известна степен, знаем, че сме го постигнали. Предстои още много работа, но също така знаем, че сме на верен път", заяви пред дамите от област Кюстендил Ирена Соколова. Тя подчерта, че ПП ГЕРБ дава шанс на всеки да осъществи живота си по начин, по който е мечтал и искал.

"Ние сме призвани да раждаме бъдещето, да се грижим за бъдещето. Неслучайно мъжете, които са около, нас припознаха в женската сила успеха", заяви още Соколова.

"Важно е да се стремим към по-добър успех на следващите избори. Ако успеем да обърнем местните избори в повече общини, това означава повече кметове на ГЕРБ да бъдат отговорни и да се възползват от възможностите, които се дават - било от еврофондовете, било от националните програми, но по този начин ще може да грейнат всички градове", каза още председателката на Жени ГЕРБ за цялата страна.

Като много успешен пример за жени управленци тя даде дамите от ГЕРБ - Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова, Румяна Бъчварова, всички жени министри на ГЕРБ, и много други успели представителки от дамската структура. Соколова също така изрази убеденост, че дамите от Кюстендил ще изберат много силен отбор, който ще работи в бъдеще безупречно и в екип.

Михаела Крумова от своя страна подчерта, че ГЕРБ в област Кюстендил има изключително дейни и успели дами, доказали своята лоялност и реализирали се в професиите си. Жени, които заемат ръководни позиции в различни институции и в местните парламенти.

"Имам амбицията областните структури на Кюстендил и Пазарджик, за които отговарям, да се превърнат в едни от водещите на ЖГЕРБ в страната", заяви Крумова. Организационният секретар на партията призова за мобилизация дамската структура по повод предстоящите местни избори.

Народният представител Кирил Калфин благодари на Жени ГЕРБ за постигнатото по време на парламентарните избори, за отличната им работа и безрезервна коректност.

"Смятам, че когато едни жени работят здраво, сърцато, резултатите също са отлични. Вие това го направихте и доказахте за пореден път, че ние, мъжете, може да разчитаме на вас", заяви Кирил Калфин. Областният координатор изрази убеденост, че ПП ГЕРБ в областта е успяла да създаде един отличен екип, който е доказал, че може и постига само положителни резултати.

"В ПП ГЕРБ вие сте на почетното място. Виждате колко много отговорни длъжности и ресори се заемат от жени, не само в област Кюстендил, но и в национален мащаб", изтъкна общинският ръководител Виктор Янев.

За областен клубен ръководител бяха направени две номинации: настоящият такъв - Реонита Йорданова и Димитрина Христова от Кюстендил. Номинации за областен клубен секретар получиха Радослава Чеканска от структурата в Дупница, Росица Борисова - председател на ГЕРБ в Бобов дол и Даниела Стоянова - организационен секретар на партията в Бобошево.

За членове бяха номинирани Детелина Палева от Сапарева баня, Румяна Тончева от Дупница, Таня Иванова - лидер на ГЕРБ - Трекляно, Петя Христова от Кюстендил и Гергана Виделова - координатор на партията за община Бобошево.

Новото областно ръководство на Жени ГЕРБ - Кюстендил ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на партията.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил
Ирена Соколова
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK