Жени ГЕРБ дариха икона на светеца покровител на онкоболница „Св. Мина”

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Жени ГЕРБ – Благоевград дариха днес на Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания „Св. Мина” ЕООД икона на светеца покровител на болничното заведение.

Иконата е дарение от семейство Борис и Даниела Доневи с подкрепата на женската организация на ГЕРБ Благоевград. Борис Донев, който е художник, нарисува светеца специално за екипа на онкоболницата в Благоевград.

Освещаване на иконата извърши отец Андон Шавулов. Той пожела вярата в сърцата на хората да става все по-силна, защото с вяра се преодоляват най-трудните препятствия. Свидетели на това са семейство Доневи. Даниела Донева е била пациент на специализираната болница, но впоследсвие с помощта на вярата и добре свършената работа на лекарите от здравното заведение се е излекувала.

Диана Драчева от Жени ГЕРБ пожела свети Мина да бъде духовен водач и покровител на медиците и техните семейства. Тя благодари на лекарите и на медицинските сестри от болничното заведение за всеотдайността и съчувствието им.

Д-р Кацарска, която в момента изпълнява длъжността управител на онкоболницата, благодари за вниманието, което Жени ГЕРБ оказват със своя жест към екипа на здравното заведение.

    

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Daniela21:57 - 12.11.2012
Последно... кой направи дарението - сем. Доневи или ГЕРБерките? ГЕРБерките май само обират лаврите... Жалка история... Като огромното им "дарение" - стенен часовник за РО Благоевград. Инфомрежа, много явна е вашата про - ГЕРБерска политика. Дотук с безпристрастните медии
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK