Жени ГЕРБ - Дупница и Светлана Ангелова с дискусия по значими теми

Снимка: Пресцентър ПП ГЕРБ

Дами от структурата на ГЕРБ - Дупница проведоха среща с организационния секретар на Жени ГЕРБ за страната и народен представител от Русе – Светлана Ангелова.

Срещата се реализира по покана на организационния секретар на дупнишката структура на ГЕРБ Крум Милев и председателя на ОбС - Дупница Емил Гущеров. Те самите поздравиха дамите и им благодариха за инициативността и отдадеността при работата им досега.

"Всяка една от нас се ангажира с обществено полезни каузи и винаги сме били изключително активни при работата си по места. Смело мога да кажа, че с инициативите си жените сме един от основните "мотори" на ГЕРБ, защото сме силен отбор и можем да предлагаме адекватни политики", посочи пред дамите от Дупница Светлана Ангелова.

С Ангелова, която е зам.-председател на Комисията по труда, социалната и демографска политика, дамската структура на ГЕРБ - Дупница имаше възможност да обсъди редица актуални законодателни изменения във връзка със социалното подпомагане, интеграцията на хора с увреждания и намаляването на административната тежест за тях.

В хода на разговора бе поставен и въпросът за все по-нарастващите форми на агресия сред децата в училище и извън него. Светлана Ангелова подчерта, че е важно да се търсят най-вече превантивни форми за справяне с този проблем. "Действията на всички институции, работещи с деца, трябва да бъдат координирани и в интерес на децата", коментира тя.

По време на ползотворната среща дамите обсъдиха още идеи за реализиране на полезни инициативи и политики на местно ниво. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK