Магията на театъра завладя Мелник! Комедията "Квадратурата на гръга" напълни залата

Снимки: Община Сандански

Комедийната постановка "Квадратурата на кръга" бе играна при голям успех и пълна зала в Мелник. Тя бе представена в събота от Сдружение "Ключ към щастие" с подкрепата на Община Сандански.

Младите таланти показаха изключителен професионализъм и доказаха, че любовта към театъра е не само жива, а и необходима.

С постановката в Мелник стартира поредицата от безплатни представления, които ще завладеят още 13 населени места в общината и град Сандански.

Община Сандански продължава успешно своята политика в областта на културата, духовността, здравеопазването, които са не по-малко важни от инфраструктурните проекти и икономика в по-малките населени места.

След въведеното медицинско обслужване в 38 села в общината следва и привличане и активиране на по-младото населението за личностно развитие и афинитет към изкуството.

След успешната премиера в град Мелник, турнето на талантливите актьори продължава с посещение в село Плоски на 1. декември.

Представленията са напълно безплатни по проект “Театралното изкуство като средство за общуване и личностно развитие на младежта”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK