Цветанов, просълзен: Лоша дума за Борисов няма да кажа

Снимка: bTV

Не е редно да кажа критична дума за лидера Бойко Борисов. Взел съм решението - това е мое решение, да подам оставка от ръководните постове в ГЕРБ. Преди да отида при Борисов, разговарях до късно през нощта със съпругата ми, а с премиера имахме три часа и половина разговор.

Това заяви Цветан Цветанов по бТВ. Той се просълзи, докато коментираше думите на Борисов за Веселин Маринов. Гордея се, че познавам Веско Маринов, заяви той.

Да остана в партията, да работя за нея, но да нямам никакви изяви и да не съм лице на ГЕРБ - това беше третият вариант в разговора ми с Борисов. Отговорих му - вариантите са само два: оставам и работим, както досега, или си тръгвам. Идва един момент, когато единият казва, че вече не си нужен, аз това нещо го усещам. Усещам, че има недоверие, което не е съществувало досега, разказа Цветанов.

Не съм човек, който ще сложи личното пред националното и партийното, Борисов има право да говори, каквото иска. Но и аз имам права - лоша дума за Борисов няма да кажа, но мога да коментирам политически решения, като всеки редови член на ГЕРБ, предупреди Цветанов.

Той бе категоричен, че "няма нищо, с което да държи Борисов", нито той него.

В момента само съм закачил шпайковете на стената, коментира Цветанов бъдещето си в политиката. Вече имам три-четири предложения за нова работа, ще ги обсъдя със съпругата си, призна Цветанов. 

Той разказа, че му се е обадил председател на по-малка партия, за да отиде при тях. 

Няма връзка "Цветанов си тръгва, Пеевски се връща" в парламента и политиката, категоричен бе Цветан Цветанов. /offnews.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK