Мъж и жена ще отговарят за кражба от товарен автомобил във Видин

Снимка: Infomreja.bg, архив

Двамата са привлечени в качеството на обвиняеми

С постановление на наблюдаващия прокурор в Районна прокуратура – Видин, за срок до 72 часа са задържани Е.Ф. и М.Х., привлечени в качеството на обвиняеми за извършено от тях престъпление по чл. 194, ал.1 от НК.

В периода от 19 до 20 февруари тази година, в района на бензиностанцията в гр. Видин, Е.Ф. и М.Х. отнели от паркиран товарен автомобил „Рено“ чужди движими вещи от владението на турски гражданин.

Общата стойност на предмета на престъплението възлиза на 2345,91 лева, в това число портмоне с парична сума от 530 евро и 400 турски лири, мобилен телефон, дебитни карти, навигационен уред, карти за гориво, раница, мъжки дрехи, цигари, контактни ключове за МПС, лична карта, шофьорска книжка и ADR удостоверение.

В хода на разследването са били извършени оглед на местопроизшествието и обиски. От двамата обвиняеми са били иззети отнетите чужди вещи.

Предстои Районна прокуратура – Видин, да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение спрямо българския гражданин Е.Ф. и чешката гражданка М.Х.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK