Пет фирми се явиха на обществената поръчка за инженеринг на улици в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Пет фирми се явиха на обществената поръчка за инженеринг на пет улици в Дупница. Комисия, с председател зам.кметът по икономическите дейности на Община Дупница Олга Китанова отвори документите в открито заседание.

Поръчката е на е на обща стойност 422 071,62 лева. Обособените позиции са 5 и включват проектиране, изграждане и авторски надзор. Обхватът на улиците е - "Отовица" (320 метра) в участъка между "Мадара" и "Драгой Болярин" с прогнозна стойност 115 000 лв. с ДДС, ул."Родопи" (250 метра) от градинката до бившата ул."Бригадирска" на стойност 131 071,62 лв. ул. "Димчо Дебелянов" (250 метра) в участъка между "Евтим Трайчев" и ул. "Курт дере" на стойност 55 000 лв, ул. "Кокиче"(90 метра) с прогнозна стойност 34 000 лв. и улица в кв.Южен (200 метра) на стойност 87 000 лева.

Поръчката включва цялостно преасфалтиране, изграждане на тротоари и другите съпътстващи дейности. В момента, по тези улици върви подмяна на водопреносната мрежа от служителите на ВиК-Дупница.

 Фирмите, които кандидатстват по различните позиции са Обединение "Мегапроект-Дупница", ДЗЗД "АМХ Пътпроект Дупница", ДЗЗД "Нивел-ДГИнженеринг", "Меридиан" ЕООД и "ДЛВ" ЕООД. 

След проверката на документите, ще бъде насрочено второ заседание, на което да бъдат отворени ценовите оферти. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK