Извършват безплатни медицински прегледи на възрастни хора в Сатовча

Снимки: Ромена Бутанска

На 10-ти октомври, във втория етап на програмата „Забавно лято, грижовна есен”, Фондация BCause в партньорство с Фондация “Направи добро-Александровска” към УМБАЛ Александровска стартират специализираните прегледи за възрастни хора.

Специалисти от Александровска болница ще проведат безплатните консултации в избрани центрове в общините Сатовча, Крумовград, Кирково, Главиница, Ситово и Тутракан.

Кардиолози, ендокринолози, уролози, офталмолози, ортопеди и невролози от УМБАЛ „Александровска” ще преглеждат възрастните хора от 13 населени места.

Фондация BCause и създадения от нея дарителски фонд  „Нашите родители”, в партньорство с Фондация “Направи добро-Александровска” към Александровска болница организират специализираните медицински прегледи на място за възрастните хора от трите региона в страната.

Инициативата е част от Програмата „Забавно лято, грижовна есен“, която се осъществява с финансовото съдействие на Филип Морис Интернешънъл, като част от инициативите на компанията за корпоративна социална отговорност за подпомагане на общности в различни тютюнопроизводителни региони и общини.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK