Изчезна Ауди от паркинг на жилищен блок в Кюстендил, кражби и грабежи на територията на областта

Снимка: Infomreja.bg

През изминалия ден в РУ-Кюстендил е заявена кражба на л.а. „Ауди“. Автомобилът е бил на паркинг пред жилищния блок на собственика в кв. „Младост“. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място. Автомобилът се издирва, уведомен е дежурен прокурор.

33-годишният дупничанин С.С. през изминалата нощ е извършил грабеж в Дупница. Чрез сила е отнел от своя приятелка портмоне със  120 лв. и мобилен телефон. Предприети са незабавни действия от служители на РУ- Дупница, извършителят на деянието се е укрил, той е известен на полицията с множество противозаконни деяния, многократно е осъждан. По случая е започнато досъдебно   производство в РУ-Дупница.

През изминалия ден служители на Полицейския участък в кв. „Изток“ – Кюстендил са задържали 32-годишния М.Г. за извършена кражба на 11 стола от частен имот в града. Кражбата е била извършена за времето от 20 до 27 юли, когато собствениците са отсъствали. Извършителят на кражбата е известен на полицията с множество противозаконни деяния, осъждан е. По случая е започнато незабавно полицейско  производство в РУ-Кюстендил.

Извършители на кражба на цветни метали са установили служители на Полицейския участък в кв. „Изток“ в Кюстендил. 37-годишният Т.А. и  брат му И.А., 39 г., през изминалата нощ са откраднали части от двигатели на автомобили от частен имот на ул. „Белия камък“ в града. Двамата са известни на полицията, осъждани са, срещу тях е започнато незабавно полицейско  производство.

 

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK