Похвала за ВиК-Гоце Делчев, ЧЕЗ оставиха без ток цял ден два шивашки цеха

Днес Гоце Делчев се оказа в центъра на абсурдите и събития, на които неврокопчани отдавна не бяха ставали свидетели и потърпевши.

Похвала за ВиК - Гоце Делчев, и то напълно заслужена, изразиха жителите на кварталите около Дома на културата, които в ранния след обяд днес бяха притеснени от авария във водопровода, което предполагаше, че липсата на вода ще трае поне до утре.

Благодарение на бързата и експедитивна работа на ВиК служителите за всеобща изненада аварията бе отстранена буквално в рамките на половин час и водата бе пусната по чешмите на живеещите в района хора.

Другият абсурд, в който епицентър се оказа красивия градец Гоце Делчев и който предизвика много нерви и загуби бе предизвикан от ЧЕЗ. През целия ден без ток бяха оставени два шивашки цеха, радио, сервиз, хлебозавод, магазини, офиси и други търговски обекти и институции отново заради авария.

Оказа, че външна фирма от двама души сменя някакви „глави”… 12 на брои.

„И предупреждение няма, и извинение няма. Ако с кофи ставаше... да бяха свършила работата. А тези на трифазен да му мислят цитирам: ако сме разменили фазите... налучкват ли не разбрах?! Цял ден обаче ток няма“, пишат изнервени потърпевши от Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

шсш08:28 - 17.09.2018
Тия в дупката не трябва ли да имат работно облекло и предпазни средства - каски, жилетки и т.н. Няма прегради, няма знаци, няма отцепен участък - тъмна индия
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK