Неправосподобните водачи и нерегистрираните МПС-та - ежедневие по пътищата в Благоевградска област

Снимка: Infomreja.bg, архив

Само за два дни полицейските служители от Благоевградска област заловиха поредните нерегистрирани моторни превозни средства и неправоспособни водачи, седнали безотговорно зад волана след употреба на алкохол и наркотици. 

Срещу всички нарушители са образувани бързи полицейски производства.

В събота, около 14:30 часа, по ул. “Евтим Дрангов“ в Благоевград е спипан 21-годишният М. Х. от Благоевград, който управлявал АТВ без регистрационни табели. М. Х. е шофирал и без свидетелство за управление на МПС.

Към 13:10 часа вчера по ул. “Иван Михайлов“ в Благоевград 49-годишният Т. Т. от града е установен от униформените да управлява мотопед „Пиаджо“, също нерегистриран.

В петък около 10:40 часа в хаджидимовското село Абланица е хванат да управлява нерегистриран мотоциклет "ИЖ" и 73-годишният Н. М. от Абланица.

Бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал. 1 от Наказателния кодекс е образувано срещу Б. А. от София. Той е заловен вчера от полицейски служиели в района на Разлог да шофира джип "Тойота Рав 4" с наличие на 1,30 промила алкохол.

Както ИНФОМРЕЖА писа, в петък на улица "Дунав" в Гоце Делчев бе задържан 20-годишен младеж от Дебрен за шофиране след употреба на наркотични вещества.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK