Кандидатът за народен представител Богдан Боцев се срещна с жители на селата Тешево и Копривлен

Снимки: БСП-Гоце Делчев

Поредица от срещи проведе днес кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев в населени места в община Хаджидимово. Навсякъде той бе придружаван от кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов.

След срещата с жителите на село Абланица преди обяд, в късния следобед той посети село Тешево. "Важно е за нас и за региона да имаме човек, на когото можем да имаме доверие - Богдан е такъв човек. Той има опит и качества да бъде достоен народен представител“, заяви категоричната си подкрепа Владимир Москов и подчерта, че всички говорят за промяна, а промяната е в хора като Богдан Боцев, които трябва да подкрепим с гласа си на 26 март.

Пред присъстващите кандидатът за народен представител начерта своите основни приоритети - създаването на по-добри условия за живот и развитие на младите хора, за да останат те в България; реална подкрепа за българските производители и предприятия; качествено и достъпно здравеопазване.

По време на срещата бе поставен въпросът за трудностите, които срещат хората в малките и отдалечени населени места като Тешево по отношение на лекарската помощ. Богдан Боцев подчерта, че този въпрос може да бъде решен чрез  развиване и създаване на центрове за долекарска помощ в отдалечените населени места.

По-късно кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев представи пред жители на село Копривлен своите приоритети и вижданията си за промените, които трябва да бъдат направени в страната ни, за да се превърне тя в по-добро място за живот. Един от въпросите поставени по време на срещата бе състоянието на здравната служба в селото, която днес тъне в разруха.

Освен това хората поискаха да ъде създадена зеленчукова борса, където местните хора да предлагат произведената от тях продукция, както и разкриването на нови работни места. "Камъкът тежи на мястото си. Познаваме Богдан отдавна и вярваме, че ще бъде достоен народен представител, ще бъде нашия народен представител!", категорични бяха жители на село Копривлен.

„Богдан Боцев е част от екипа ми повече от 10 години, тръгнал е от нулата и всеки ден работи с хора, решава проблемите им. За да настъпи промяната ни трябват хора с друго мислене, които да не делят народа партийно или религиозно. Той е точно такъв човек“, подчерта Владимир Москов и заяви пълната си подкрепа за кандидата на „БСП за България“ от Гоце Делчев, който е под номер 3 в листата.

 

КОМЕНТАРИ

dps12:21 - 12.03.2017
Юнака може да е убав ама в наше община само Депесето ше победи. Наште водачи г-н Мильо Имамов и Мехмет Терзиев са по убави, затова общината е Бастиона на ДПС, другите не се бутайте.
Mitko08:38 - 12.03.2017
Браво, Богдане! Пълните зали са доказателство за добрата ти работа, до сега! Продължавай само така!
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK