Изявление на общинското ръководство на ГЕРБ-Гърмен по повод изборите за кмет на село Хвостяне в неделя

Баадин Хюсеин след поредната си загуба на комар заложил дори дрехите си, източник: ПП ГЕРБ-Гърмен

Общинското ръководство на ГЕРБ в Гърмен излезе със свое изявление по повод местните избори за кмет на село Хвостяне тази неделя, 13 март. В него се казва: 

"Уважаеми жители на с. Хвостяне и община Гърмен, с цялото ни уважение към вас и многобройните читатели на ИНФОМРЕЖА решихме да изразим принципната си позиция относно двете кандидатури  за кмет на село Хвостяне, въпреки че стилът на ГЕРБ на първо място е толерантното отношение към опонентите си и коректното водене на всички предизборни кампании. 

С настоящето обръщение даваме отговори и на медийната помия, която се излива поръчково срещу ГЕРБ-Гърмен и кандидатите на тази партия. Не, господа, ние не сме „шайка подлеци” и това сме го показали във времето, което извървя ГЕРБ-Гърмен от създаването си до момента, като запазваме правото си след изборите в Хвостяне да потърсим правата си в съда. 

ПП ГЕРБ в община Гърмен има 4-ма общински съветници и 5-ма кметове на населени места. От ПП ГЕРБ е и председателят на Общинския съвет в Гърмен, както и заместник-областният управител на Благоевград Асим Адемов, от което е видно, че ГЕРБ има своето реално участие в управлението на общината и областта. 

Нашият кандидат Сейхан Ахмедов има зад себе си един успешен кметски мандат, със спечелено уважение и доверие както на хората в Хвостяне и общината, така и на най-високо ниво. Сейхан Ахмедов е с две висши образования, със стабилно семейство и в момента е директор на ОУ "Димитър Талев".

В тази връзка ние от общинското ръководство на ГЕРБ в Гърмен се чувстваме морално задължени, на фона на непрекъснатото медийно поръчково унижение и оплюване на нашия кандидат, да направим сравнение и ретроспекция на качествата на двамата кандидати за кметския пост в Хвостяне, пък нека избирателите в неделя да решат какъв кмет искат да управлява селото им и да решава проблемите им. 

По отношение на другия кандидат - Баадин Хюсеин, все още не е ясно на избирателите в Хвостяне коя точно политическа сила стои зад кандидатурата му - дали БСП, или ДПС, въпреки че официално е регистриран от БСП. Не е ясно с какво образование е този човек, който на всичкото отгоре е безработен и се надява да постъпи на работа като ккмет на селото, за да получава заплата. Баадин Хюсеин не е представил пред жителите на Хвостяне какви са намеренията му и как смята да управлява селото, нито как ще се справи с многото си нелицеприятни пороци като злоупотреба с алкохол, комар и други, които будят възмущение и отвращение. 

Общинското ръководство на ГЕРБ разполага с десетки компроматни материали, един от които предоставяме на вниманието на избиратели и читатели. От него е видна огромната липса на интелект, престиж и авторитет на Баадин Хюсеин. Фактът, че допуска да залага дори и дрехите си, когато губи на комар, красноречиво говори за огромната разлика между двамата кандидати по отношение на възпитание, култура и себеуважение.

Уважаеми жители на Хвостяне и община Гърмен, с това наше обръщение бяхме длъжни да отговорим на тенденциозните нападки, които се изливат поръчково и непрекъснато над кандидата ни за кмет Сейхан Ахмедов и ПП ГЕРБ в община Гърмен с надежда тази порочна практика по време на избори да бъде прекратена и да се оставят кандидатите от всички партии свободно и коректно да водят своите кампании, за да показват качествата си, своите програми и виждания за управление, своята култура и възпитание, независимо за кое населено място става въпрос". 

Ръководство на ПП ГЕРБ - Гърмен

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK