Николай Бериевски е новият председател на младите социалисти в България

Снимки: БСП - Благоевград
През изминалия уикенд в София се проведе IV Национална отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение в БСП.
 
Младите социалисти от цялата страна избраха своя нов лидер в лицето на международния секретар на Младежкото обединение - Николай Бериевски. Той бе избран с 241 гласа при явно гласуване. 
 
Младежкото обединение в БСП от област Благоевград бе представлявано от 16 делегати на Национална отчетно – изборна конференция.
 
Младите социалисти от Пиринско могат да се похвалят с избора на четирима представители в Националния съвет на Младежкото обединение в БСП. Това са настоящият областен координатор на младите социалисти - Ваня Маникатева, лидерът на младежите в Гоце Делчев - Гергана Орманлиева, Александра Лилкова от Благоевград и Костадин Харисков – Гоце Делчев. 
 
Николай Бериевски бе номиниран за председател на Младежкото обединение в БСП от всички младежки структури в област Благоевград на провелите отчетно- изборни заседания през изминалия месец. Младите социалисти е Пиринско категорично се обявиха в негова подкрепа.
 
„За нас е изключителна чест и гордост, че област Благоевград ще бъде представлявана от четирима членове на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП. Благодарна съм за отдадеността и силата, които показахме всички представители от област Благоевград. Чака ни много работа. Пожелаваме успех на новия председател на Младежко обединение в БСП – Николай Бериевски, и неговото ново ръководство. Могат да разчитат на нас!" – коментира Ваня Маникатева.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK