Изпълнителната комисия назначи Димитър Гамишев за временен лидер на ГЕРБ-Гоце Делчев до провеждането на конференция

Димитър Гамишев /първият вляво/, снимки: Infomreja.bg

Общинският съветник Димитър Гамишев е одобрен с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ за временно изпълняващ длъжността координатор и ръководител на общинската структура на партията в Гоце Делчев.

Според решението на комисията, с мандат до края на април тази година заедно с временния лидер Димитър Гамишев остават и членовете на досегашното ръководство Ангел Тунчев, Атанас Чурков, Димитър Игнатов, Николай Аврионов и бившият кмет на Мусомища Иван Ламбрев.

Новите лица в общинското ръководство на ГЕРБ-Гоце Делчев са Николай Джингаров - директор на СОУ "Св. св. Кирил и Методий" в с. Брезница, който ще изпълнява длъжността организационен секретар, и адвокат Костадинка Богданова.

Новината за решението на Изпълнителната комисия и новоназначените нови лица потвърди и депутатът Георги Андонов, заради чиято оставка след загубата на местните избори се налага провеждане на общинска конференция за избор на нов председател. 

Комисията определи мандата на старото ръководство да е до края на април, за когато е насрочена отчетно-изборната конференция. Дотогава настоящите одобрени ръководители ведно с временния лидер Димитър Гамишев, който ще е и вероятният кандидат за ръководния партиен пост, имат единствено ангажимента да организират и подготвят провеждането на общинския партиен форум. 

Именно на конференцията след гласуване ще бъде избран новият председател титуляр и ще бъдат подредени длъжностите на новоизбраните, които ще ги заемат.

До дни се очаква от ПП ГЕРБ-Гоце Делчев да обявят датата на общинската отчетно-изборна конференция, която трябва да бъде проведена най-късно до 30 април. 

 

Адвокат Костадинка Богданова и Георги Андонов
Димитър Гамишев, снимка: Infomreja.bg
Атанас Чурков, снимка: Infomreja.bg
Ангел Тунчев, снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

butoforia12:06 - 12.03.2016
локалната бутафорията завърши, напъните бяха мъчително дълги,боята се олющваше по слоеве, даже менторката е в дрипи от амбициите си.
Ха ха09:15 - 12.03.2016
Тцтц тая Богданова все някъде да е сложат бе то ме бе общ. Съветник, депутат, сега и в ръководството само за космонавт не са е пробвали още. А бе хора дайте някви нови лица, млади хора,стига с тия едни и същи стари муцуни пляскате навсякъде.
Въведете име...17:15 - 11.03.2016
Съсипаха държавата . Мутри няма ли вече да се махате?
***16:47 - 11.03.2016
БСП да почерпят.....

FACEBOOK