В Гоце Делчев се проведе първото обучение по проект „Обединено електронно училище“

Снимка: ПГ по МСС

ПГ по механизация на селското стопанство „Пейо Крачолов Яворов“ в Гоце Делчев е първата професионална гимназия в страната, включена в категория „Електронно училище“, която е избрана, финансирана и обучавана от Център за междуетнически диалог и толерантност „Амалипе“.

Гимназията е включена в проект „Обединено електронно училище“ към Центъра. Днес в ПГ по МСС се проведе първото обучение по проекта.

 

КОМЕНТАРИ

smart10:10 - 26.01.2019
SMART news Уникалният безплатен смарт асансьор в гр.Гоце Делчев, ж.к.Дунав бл.12 вече е с нови смарт функции и изкуствен интелект. Работи екологично и вози съвсем безплатно. При потегляне Ви съобщава с глас колко пари сте спестили, прави Ви 3D селфи и автоматично го качва в инстаграм, като същевременно Ви принтира късметче с текст "на далавера сте". Не работи за всеки! Активира се безплатно само ако сте: играч, дребен тарикат, авантаджия, муфтаджия, използвач, скръдза, гривек, лачен цървул, майшък бос, правите се на разсеян, правите се на ухапан, смятате, че сте невидим, гледате на нейде си. Асансьорът автоматично разпознава пасаджера, и активира смарт функциите, вози Ви безплатно като се самообучава с изкуствен интелект! Технологиите напредват! Не ги подценявайте! Възползвайте се от това безплатно предложение!
Въведете име...21:33 - 20.01.2019
Евтин пиар. Статиите и коментарите са писани от Неграмотника Главен пиар на селското. кръжоник и ръководсто това е Трагичен правопис, но има разлика между правопис и пунктуация.
Ученичка20:27 - 20.01.2019
това училище е живо и много актуално със специалностите си за новото време. Не злобейте , ами си отворете очите.Много добро училище . поздравления за ръководството !!!
до кръжоник16:24 - 20.01.2019
Кръжочник или неграмотник? Пишеш два коментара от мъка и завист, но иди в селското да те ограмотят, че имаш трагичен правопис! Там в момента има много добри учители и ръководсто, бързо забрави как се умилкваше. Плюй, но по-яко, те имат нужда от реклама, много имат да ги гонят вече. Те нека си спят, гледай ти като заспиш да не се събудиш!

FACEBOOK